Λίγα λόγια για εμάς

Το Rafaella Resort είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη διαφυγή απο οποιοδήποτε αστικό περιβάλλον. Το ζωντανό και φιλόξενο οικογενειακό μας Resort βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία ανάμεσα στο Βραχάτι και το Κοκκώνι. Κατά την δημιουργία του ξενοδοχείου μας, οραματίστήκαμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία «μυστικού κήπου». Σκεφτόμασταν ένα ασφαλές καταφύγιο όπου οι επισκέπτες μας θα μπορούσαν να ξεχάσουν την θορυβώδη ζωή τους στην πόλη και να αναπνεύσουν. Έτσι, το Rafaella ήρθε στη ζωή, με άνετα δωμάτια, γεμάτα χαρούμενα χρώματα που ξεδιπλώνονται γύρω από μια μεγάλη πισίνα και περιβάλλεται από έναν παραδεισένιο κήπο.

Το Rafaella Resort είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο οπου η εξυπηρέτηση και η φροντίδα του επισκέπτη είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες με προσωπική επαφή. Να αισθάνεσθε σίγουροι ότι θα ακούσουμε προσεκτικά όλες τις ανάγκες σας και θα βρίσκουμε πάντα τρόπο να τις καλύπτουμε.

Το χαρούμενο πνεύμα της οικογένειας μας ζωντανεύει το γαλήνιο σκηνικό της και θέτει μια μαγική σκηνή για τις πολύτιμες στιγμές σας. Ζητήστε μας να φιλοξενήσουμε το γάμο, την επέτειό σας ή το πάρτι γενεθλίων στον κήπο της πισίνας μας και ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εμπειρία! Τη στιγμή που θα φτάσετε στο Rafaella Resort θα διαπιστώσετε ότι είναι απλώς το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της περιοχής.

Τα σπιτια μασ

Βρείτε τον χώρο που σας ταιριάζει

Φωτογραφικο υλικο

Το Resort μας με μια ματιά

Γνωρίστε τη μοναδική φιλοξενία μας

Διευθυνση

Αύρας και Ταξιαρχών 5
Βραχάτι- Κοκκώνι , Κόρινθος, Ελλάδα
+30 2741055048
+30 6943780794
rafaellaresort@hotmail.com

Ενημερωθειτε για τα νεα μασ

2021©  Rafaella Resort

Reservation

Please insert your information and we will revert soon!

Rafaella Resort will use the information you provide on this form to stay in touch with you. We will treat your information with confidentiality and will not share it with others. For more information, visit our our privacy policy page. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

1 + 7 =