Τοποθεσία

Το Rafaella Resort είναι ένα όμορφο οικογενειακό ξενοδοχείο χτισμένο περίπου 30 μέτρα άπό την παραλία, στα βόρεια της Πελοποννήσου, κοντά στην Κόρινθο. Είναι εύκολα προσβάσιμο: μόνο μία ομαλή διαδρομή 50 ‘από την Αθήνα μέχρι την πόρτα μας. Η ακριβής τοποθεσία μας βρίσκεται στο μέσο μεταξύ των δύο μικρών παραθαλάσσιων οικισμών Βραχάτι και Κοκκώνι, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου. Το όνομα “Κόκκονι” προέρχεται από την ελληνική λέξη “κόκονα”, που σημαίνει αγαπημένη.

Η τοποθεσία του κάνει το Rafaella Resort ιδανικό για διακοπές στην παραλία, χωρίς όμως να σας στερήσει την ευκαιρία για λίγο πιο ήρεμη διασκέδαση ή εξερεύνηση. Για τους ανθρώπους που αναζητούν παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και χαριτωμένα καφέ, όλα αυτά ειναι προσβάσιμα σε μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Φυσικά, το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με συστάσεις ή να κάνει κρατήσεις για σας – απλά ρωτήστε μας. Αν σας λείψει η αστική ατμόσφαιρα, η νυχτερινή ζωή, τα ψώνια και τα αξιοθέατα η πόλη της Κορίνθου βρίσκεται σε μικρή απόσταση 20′ με το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το Rafaella Resort αποτελεί μια εξαιρετική βάση, εάν επιθυμείτε να βυθιστείτε στην βυζαντινή ιστορία της Ελλάδας. Η εμπειρία ξεκινά ακόμα και όταν οδηγείτε προς Κοκκώνι και Βραχάτι από την Αθήνα και διασχίζετε αναπόφευκτα τον ιστορικό ισθμό της Κορίνθου. Στη συνέχεια υπάρχει η Αρχαία Κορίνθος, τα Βυζαντινά Κάστρα, το θέατρο της Επιδαύρου και τόσοι πολλοί άλλοι προορισμοί που θέλουν να γοητεύσουν τη φαντασία σας!

Στο Rafaella Resort θα βρείτε το κλειδί για να ξεκλειδώσετε το μυστικό της Μεσογειακής ευτυχίας και χαλάρωσης!

Μην παραλείψετε να επισκευθείτε

  • Την Αρχαία Κόρινθο
  • Τα Βυζαντινα Κάστρα
  • Το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου 

Ανακαλύψτε το καλα κρυμμένο μυστικό του Κορινθιακού κόλπου

Διευθυνση

Αύρας και Ταξιαρχών 5
Βραχάτι- Κοκκώνι , Κόρινθος, Ελλάδα
+30 2741055048
+30 6943780794
rafaellaresort@hotmail.com

Ενημερωθειτε για τα νεα μασ

2021©  Rafaella Resort

Reservation

Please insert your information and we will revert soon!

Rafaella Resort will use the information you provide on this form to stay in touch with you. We will treat your information with confidentiality and will not share it with others. For more information, visit our our privacy policy page. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

1 + 15 =